Sunday, October 4, 2015

Segmen Jom Tambah Follower.

Assalamualaikum wbt dan hai.

Teruja betul jumpa segmen ni terus semangat nak join. Kenapa semangat? Eh perlulah ciktulip kan masih baru dalam dunia blogging. Follower pun hm tak ada lagi. Dukacita sungguh.

Ciktulip harap dengan join segmen ni dapat tambah follower ciktulip. Korang nak tambah followers jugak meh kita join sesama.

Good luck.

21 comments:

  1. SALAM BLOGGER SAHABAT. JOM TERJAH DAN FOLLOW SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN. SEMOGA DAPAT BERKENALAN SESAMA KITA, DAN MENGENALI SESAMA BLOGGER SENIOR DAN JUNIOR. HAPPY BLOGGER... (@_@). #JMBELOG...

    ReplyDelete
  2. Salam ukhuwah daripada segmen yang sama

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    Jemputlah singgah di blog saya...

    ReplyDelete
  3. Done follow #8 シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. Slm kenal..singgah sini dr segmen yg sama :)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. Slm kenal..singgah sini dr segmen yg sama :)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. Slm kenal..singgah sini dr segmen yg sama :)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. Slm kenal..singgah sini dr segmen yg sama :)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama & balas kunjungan

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan. jemput singgah http://cilikeringmerah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. shad singgah dan follow dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html
    happy blogging.. :D

    ReplyDelete
  12. Saya dari segmen yang sama, selamat bersegmen & berbalas kunjungan ! :D

    http://shela-abdrohman.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. Assalam, Eina singgah sini dari segmen yg sama ;)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. Jalan2 sambil follow2 . Jom terjah http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html , semoga ukhuwah kita makin erat <3

    ReplyDelete
  15. hi , singgah dari segemn yang sama dan folow sini :) jom follow saya pulak :D http://rayonceknowles.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    Selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  17. hai ! ain pun join jugak segmen ni .
    nanti rajin rajin lah singgah blog ain ye :)

    http://akuainkausiapa.blogspot.my/


    follow sini #172

    ReplyDelete
  18. Singgah ^^

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  19. singgah dr segmen sama...done follow u

    ReplyDelete
  20. hye dari segmen yg sama juga
    jemput la singgah blog saya :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...