Saturday, October 3, 2015

Starts with something new and fresh.

Assalamualaikum dan hai *krik krik* huhu ada ke eh orang jawab salam saya ni? Maklumlah, dah lama tak berblog, tetiba muncul balik. Followers pun semua dah hilang. Takpe pelan pelan kayuh bak pepatah Melayu sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Sepanjang 21 tahun hidup ni rasanya dah 4 bijik blog saya ada since form 3 kalau tak silap. Eh memang tak silap lagi lah sebab masa tu baru nak jinak-jinak dengan dunia IT ni. Tapi dulu-dulu mana la matang lagi, merepek je banyak. Bila dah bosan berblogging, delete blogspot lepastu create baru balik dan delete lagi dan begitulah seterusnya...entah apa-apa la.

So sekarang entah angin apa tiba-tiba teringin nak menulis balik. Saya harap angin ni bukan spesis angin kus-kus la huhu. Kalau la dari dulu setia dengan blogspot ni mesti dah dapat upgrade status Glitterati dalam akaun Nuffnang tu. Ruginyaaaaa Shahirah oiiii~~~~~

Till then, wassalam.


2 comments:

  1. welcome to blogging world.. teruskan menulis ye :) kipidap

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...