Wednesday, November 11, 2015

Adikku Hantu Tat Telur

Assalamualaikum. Cuti midsem berbaki kurang daripada 5 hari je lagi. Sedihnyaaa T________T Rasa malas sungguh nak balik upieyem nanti huhu. 

Hari ni tak buat apa sangat. Duduk mereput dekat rumah sambil menjeling dekat esaimen tu ha bila entah nak siapnya kalau dah duduk depan tivi mana nak peduli pasal esaimen kan haha kejinya perangai adududuh. Tengah best layan sinetron Buku Harian Baim tadi tetiba adik minta buatkan kuih feveret dia tak lain tak bukan tat telur. Memang selalu macam tu tak boleh nak tengok orang relax sikit mula keluar perangai mengada-ngada dia tu. Nasib Kaklong sayang je kat awak tu. Tat telur used to be my favourite too once ago but since dah jemu tahap ke-favourite-an itu mula pudar dibawa angin lalu. Amboi over sangat kan.

So inilah dia rupa tat telur seorang Shahirah. Buat sikit je sebab malas nak tunggu bakar. Tak tahulah kenapa serba serbi malas hari ni.

Zzzz.

10 comments:

  1. malas pun siap jugak tart telur eh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..rasanya mende ni je aktiviti yg bermanfaat sikit harini :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. biasa2 jer tengok resepi google tiru haha

      Delete
  3. Sedapnya tart telur....akak hantu tart telur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. samala, tapi sekarang dah kurang sikit hehe dah jemu

      Delete
  4. sep sikit..kite pon kak long jugak... hihi... nampak sedap je.. resepi pliss..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sep! haha kaklong kaklong kawasan gituuu. resepi insyaallah nanti kita share ehh

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...