Saturday, November 14, 2015

Short Update.

Assalamualaikum. 
Sedang dalam perjalanan pulang ke uni tercinta. Menaip ikut fon tak puas je rasanya tapi harus post jugak entri ni. Ciktulip nak mohon maaf kepada semua yang rajin panjat dan tinggalkan komen dekat entri-entri ciktulip, kepada yang sudi join giveaway tu, kepada new followers dan kepada korang yang sedang baca entri ini. Ciktulip agak sibuk 2 3 hari ni dengan nak siapkan esaimennya, dengan nak urus rumah sebab mak tak berapa nak sihat, dengan sibuk tolong nenek siapkan tempahan makanan. Maaf berjuta kali sebab tak sempat nak balas komen komen korang dan tak sempat nak blogwalking follow apa semua. Next week gonna be a very hectic week for me. Dia macam minggu klimaks untuk this semester. I have tons of reports need to be submit, 2 presentations, as well as 2 quizes plus 1 test. Semuanya dalam minggu yang sama. Another week alhamdulillah I think theres nothing much left. So masa tu I will reply all the comments and pay visit to your blogspot. InshaAllah.

Oh ya, kepada yang sudi follow blogspot saya yang tak seberapa ni, terima kasih sangat sangat. Jangan risau, nanti saya akan followback kamu semua after I settle everything.

Jap nak belanja gambars petang tadi.

Hehe. Ceteke amende tu? Ok takyah tekalah obviously itu popia nestum haha. Projek ciktulip untuk cari duit poket dekat uni. Ciktulip guna 3 peket kulit popia dan dapatlah dalam 50 peket kecil. Nak buat banyak banyak karang susah pulak nak angkut sebab balik sana naik bas je. 

Sampai sini dululah. Dah mula pening hadap fon lama lama dalam gelap. Take care everyone. Allah bless us InshaAllah. 

Ok jom zzz. 

10 comments:

  1. Replies
    1. diya cuba la buat hehe senang jeee erm tapi part menggulung tu kene menyabo la banyak banyak :D

      Delete
  2. sedapnyaaa T_T Nak nak yang banyak nestum!!!! Huaaaaaaaaa pos sini sikit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh sini alamat kiki. alaa senang je ni hana buatlaaa hehe

      Delete
    2. Yeke senang? Yeaaaaaay nak recipe!!!!

      Delete
  3. sedap popia nestum..terus lapar ni..:)

    ReplyDelete
  4. Sedapnya popia..suka sangat makan ni...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...