Monday, November 16, 2015

Terima Kasih, Nuffnang.

Assalamualaikum.

2.09 pagi, mata masih lagi tak mau pejam. On laptop, jenguk-jenguk blog. Rindu ekekeke. To be truth, saya sangat terharu dengan semua yang sudi follow blogspot kita yang tak seberapa ni. Maklumlah, kita masih newbie lagi hehe. Saya dah followback kamu semua <3

Oh ya, tadi sajalah pergi jenguk akaun Nuffnang kejap. Sebelum ni selalu je jenguk tapi earningnya non hado *insert emoji sedih* Taaaaaaaapiiiiiiiii, tetiba tadi rasa macam terkejut sangat sebab earning ada menunjukkan angka. Ya, memang tak banyak pun sikit je. Tapi faham tak perasaan terharu tu macam mana? Hahaha tak sangka berkat kesaboran selama ni ada membuahkan hasil. InsyaAllah, saya akan terus tingkatkan mutu penulisan dalam blog ni selagi termampu. Wah, tetiba rasa bersemangat balik. Thanks Nuffnang for giving me this booster ai biu biu so much. 

By the way, Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma masih berjalan. Tarikh tamat 29/11/2015. Jemputlah join.

Sampai sini dulu saya merepek. Esok pagi kelas pukul 8. Zzz.

19 comments:

  1. Alhamdulillah, saya doakan lepas ni earning makin banyak...makin murah rejekinya lepas ni ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn. Terima kasih. Kamu pun sama, moga murah rezeki.

      Delete
  2. Alhamdulillah.. lelama jadi bukit...

    ReplyDelete
  3. Biasalah nuffnang mmg perlukan kesabaran utk blogger-blogger amatur mcm kita ni. Hekhek. In shaa Allah nanti banyak lah tu. Singgah sini sambil klik klik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah betul betul. Rugi betul dulu tak serius blogging. Haha

      Delete
  4. wah alhamdulillah.. tahniah tahniah ;)

    ReplyDelete
  5. kenapa bila saya bukak nuffnang xbole ??
    tolong saya !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh kenapa tu? Huhu cuba guna browser lain. Sebab haritu pun saya pernah kena macam tu. Saya nak bukak guna chrome tak boleh. Bila tukar firefox baru dapat log in nuffnang tu 😊😊

      Delete
  6. Tahniah .. nuffnang memerlukan kesabaran yang tinggi. Hee. Btw, first time singgah sini, salam kenal .. :) kemas blog :D meh leer umah kite, http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terima kasih awakkk. Salam kenal juga. Okayyy nanti kita singgah jalan jalan eh hehe

      Delete
  7. Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 112
    Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
    boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    Official Blog :
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Catlover Blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. takpe.. slow2.. lama2 jadi bukit.. heheh

    ReplyDelete
  9. Wahhh....tahniah dik....semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...